Technisch Medewerker ‘dienst gebouwen’ (C1-C3)

Gepubliceerd op zondag 22 september 2024
Vacature T-Team

Het college van burgemeester en schepenen heeft beslist 1VTE aan te werven 

+ een wervingsreserve aan te leggen voor technisch medewerker ‘dienst gebouwen’ (C1-C3), 

binnen het departement Facility.

 

Job inhoud

Harelbeke zet sinds een aantal jaren koers richting een ondernemende, innovatieve en extern gerichte organisatie. 

Als allround technisch medewerker ben je hét visitekaartje van onze dienst gebouwenonderhoud en vervul je een belangrijke rol binnen de stad Harelbeke. Met jouw technisch inzicht en klantgerichtheid zorg je voor goed functionerende installaties en digitale sturingen. In deze context voer je regelmatig inspecties en onderhoudstaken uit om ervoor te zorgen dat je problemen en technische storingen voor bent. Naast praktische vaardigheden zijn communicatieve skills en sterke interesse in veiligheid ook een belangrijk aspect binnen je functie.

Je bent thuis in de huidige digitale verwerking van gegevens met algemene computerprogramma’s en rolt dit verder uit binnen onze werking met specifieke software voor sturingen, alarminstallaties, toegangscontrole, energiemeting, … Jouw kennis houd je up-to-date door het volgen van aangeboden trainingen en het behalen van relevante certificeringen. 

Je hebt interesse in de opvolging van werken uitgevoerd door derden (aannemers) van bv. openbare nutsvoorzieningen, keuringsorganismen, installateurs…

Je staat met je team ook in voor het onderhoud van de noodwoningen en de panden die in kader van LOI (lokaal opvang initiatief) worden aangeboden. Bij wisseling van bewoners voeren we een algemene evaluatie en inventarisatie van inboedel en gebouw uit in samenspraak met onze poetsdienst en de medewerkers van het Huis van Welzijn.
Zoals hierboven omschreven werk je niet alleen, je werkt in je rol namelijk nauw en collegiaal samen met de andere leden van het technische team (T-team) en maakt hierbij deel uit van een periodieke permanentieregeling. Je rapporteert en overlegt op regelmatige basis met je leidinggevende, de werkleider dienst gebouwen, en de stadsingenieurs.

Je salaris

De bezoldiging gebeurt op basis van de salarisschaal C1-C3. 

Bruto aanvangsloon op maandbasis volgens de wettelijke barema’s: 

  • Aanvangsbrutowedde: €2.378.20/maand

  • Met 12 jaar anciënniteit: geldelijk & schaal: €2.909.85/maand

Afhankelijk van je persoonlijke situatie en anciënniteit kan het loon verschillen. Functierelevante beroepservaring in de privésector en diensten gepresteerd bij een andere overheid kunnen onbeperkt worden meegenomen.

Heb je interesse? Vraag zeker je gepersonaliseerde loonsimulatie op via personeel@harelbeke.be 

Extra legale voordelen:

  • Maaltijdcheques aan 7,3 euro
  • Fietsleasing
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering
  • Fietsvergoeding aan 0,35 euro per km
  • Terugbetaling trein- en busabonnement
  • Heel wat opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijkse vakantie: 31 dagen (voor een voltijdse medewerker)
  • Aansluiting bij de Gemeenschappelijke Sociale Dienst die tal van voordelen biedt aan de personeelsleden van de stad. 
  • Korting bij deelname aan bepaalde vrijetijdsactiviteiten van de stad.
  • We zetten tevens in op welzijn en werkgeluk, met afterwork cafés, personeelsactiviteiten, sport over de middag, teambuilding,…

Aanwervingsvoorwaarden:
1. Houder zijn van een diploma van het hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld;       
2. Slagen in een aanwervingsexamen.
 

Selectieprogramma:
De selectieproeven bestaan uit een technische proef (op 40 punten) en een mondelinge proef (op 60 punten). De data van de proeven worden op een later tijdstip medegedeeld.

  • In de technisch proef wordt gepeild naar de kennis m.b.t. technische kennis, wetgeving en toepassingen ervan in overeenstemming met de verwachtingen geformuleerd in de functiebeschrijving.

  • In de mondelinge proef wordt gepeild naar de competenties vermeld in de functiebeschrijving.

Om geslaagd te zijn, moet de kandidaat 60 % van de punten behalen op elke proef afzonderlijk en 60 % op het geheel van de selectieproef.

Raadpleeg de infobrochure

Solliciteren?


Solliciteren kan tot en met 11 oktober 2024 via www.harelbeke.be/vacatures
Enkel volledige kandidaturen (CV en motivatiebrief) komen in aanmerking. Van iedere sollicitatie wordt een ontvangstbewijs afgeleverd.

Solliciteer hier