Hinder n.a.v. Hulste kermis en wielerwedstrijden 2024

Gepubliceerd op Donderdag 18 juli 2024
30 augustus 202404 september 2024
teaser Hulstedorp

Van vrijdag 30 augustus 2024 tot en met woensdag 4 september 2024 gaat in Hulste de jaarlijkse kermis door. Naast de kermis worden ook een aantal wielerwedstrijden georganiseerd.

Hulste kermis:

Vanaf vrijdag 30 augustus 2024 (07:00 uur) tot en met woensdag 4 september 2024 (01:00 uur) is geen verkeer toegelaten in de Brugsestraat (tussen de Tieltsestraat en Hulstedorp) en in Hulstedorp.

 

 

Wielerwedstrijden:

  1.  Wielerwedstrijd voor parochianen (funwedstrijd) 

    Er is er geen verkeer toegelaten op vrijdag 30 augustus 2024 tussen 17:00 uur en 20:00 uur op het parcours van de wielerwedstrijd: Kasteelstraat, Hulstedorp, Brugsestraat, Blauwhuisstraat en Muizelstraat (tussen Blauwhuisstraat en Kasteelstraat).
     

  2. Wielerwedstrijd voor nieuwelingen/juniores dames, niewelingen heren en dames elite

    Er is op zaterdag 31 augustus 2024 van 12:00 uur tot en met 20:00 uur enkel verkeer toegelaten in de rijrichting van de renners: Kasteelstraat, Vlietestraat (tussen Kasteelstraat en Kuurnsestraat), Kuurnsestraat (tussen Vlietestraat en Distelbosstraat), Distelbosstraat (tussen Kuurnsestraat en Hazebeekstraat), Hazebeekstraat, Brugsestraat (tussen Hazebeekstraat en Minister Alfred De Taeyelaan), Minister Alfred De Taeyelaan, Ter Elstweg (tussen Minister Alfred De Taeyelaan en Blauwhuisstraat), Blauwhuisstraat (tussen Ter Elstweg en Kallestraat), Kallestraat en Muizelstraat (tussen Kallestraat en Kuurnsestraat).
     

  3. Wielerwedstrijd voor elite dames, elite heren zonder contract en U23

    Naar aanleiding van de wielerwedstrijd voor elite dames, elite heren zonder contract en U23 is er op dinsdag 3 september 2024 van 15:00 uur tot en met 18:00 uur enkel verkeer toegelaten in de rijrichting van de renners: Kasteelstraat, Vlietestraat (tussen Kasteelstraat en Kuurnsestraat), Kuurnsestraat (tussen Vlietestraat en Distelbosstraat), Distelbosstraat (tussen Kuurnsestraat en Hazebeekstraat), Hazebeekstraat, Brugsestraat (tussen Hazebeekstraat en Minister Alfred De Taeyelaan), Minister Alfred De Taeyelaan, Ter Elstweg (tussen Minister Alfred De Taeyelaan en Blauwhuisstraat), Blauwhuisstraat (tussen Ter Elstweg en Kallestraat), Kallestraat en Muizelstraat (tussen Kallestraat en Kuurnsestraat).
     

Er wordt een omleiding voorzien via de Muizelstraat, Kuurnsestraat, N36, Brugsesteenweg en Brugsestraat.

Voor vragen/meldingen omtrent verkeer en mobiliteit gelieve te mailen naar pz.gavers.verkeer@police.belgium.eu

Raadpleeg het parcours de locatie en de omleiding