Managementteams kregen vorming digitale visie en strategie

Gepubliceerd op Vrijdag 24 mei 2024
02 mei 202408 mei 2024

Begin mei brachten we alle managementteams samen voor een intensieve vijfdaagse strategievorming. Onder leiding van MCR hebben de MAT's diep nagedacht over onze digitale toekomst.

Elke dag heeft een MAT zich gericht op belangrijke onderwerpen zoals strategisch leiderschap versus operationeel leiderschap, en hoe we een sterke en veilige leeromgeving kunnen creëren. We hebben besproken hoe we als organisatie om kunnen gaan met veranderingen en hoe we een cultuur van vertrouwen en veiligheid kunnen bevorderen.

De sessies waren leerzaam en confronterend. Ze boden de MAT-leden de kans om elkaar beter te leren kennen en na te denken over onze huidige situatie. Dit was een goed moment om te praten over hoe we onze strategische doelen kunnen bereiken zonder vast te blijven zitten in dagelijkse routines.

We hebben belangrijke mijlpalen vastgesteld voor onze digitale transformatie met o.a. het creëren van een gezamenlijk begrip en gedeelde doelen, het opstellen van een plan voor interne en externe uitvoering, het ontwikkelen van een regionaal beleidsplan...

Deze doelen zijn belangrijk voor het vormen van een strategisch model die ons helpt succesvol te zijn in de digitale toekomst.

We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan deze sessies. We kijken uit naar de positieve veranderingen die deze inspanningen zullen brengen. Laten we samenwerken om onze digitale transformatie te realiseren en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Bekijk hier de principes van SHIFT