Opleidingen digitaal tekenen en verzenden en eBox afgerond

Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024

In Zuid-West-Vlaanderen werken alle lokale besturen, Leiedal en W13 aan digitaal handtekenen én digitaal verzenden van documenten. Samen met SHIFT optimaliseren ze hun processen en implementeren ze nieuwe platformen en software. Die technologie speelt een belangrijke rol, maar het zijn uiteindelijk de kennis en vaardigheden van onze medewerkers die het succes van deze implementatie zullen bepalen. Opleiding is key!

Opleidingen digitaal tekenen en verzenden

Afgelopen maand ging Sarah langs bij verschillende partners om fysieke opleidingen te geven.  Ze gaf vier keer de sessie Digitaal Ondertekenen en gaf daarbij 80 medewerkers de tools in handen om hun documenten digitaal te laten ondertekenen. Om documenten digitaal te kunnen versturen naar de eBox werden 6 opleidingsmomenten georganiseerd in de regio. Zo'n 138-tal deelnemers schreven zich daarvoor in. Voor deze medewerkers kent de Magda Documentendienst ondertussen dus géén geheimen meer!

Webinar eBox

Vier keer gaf Sarah een webinar rond de activatie van de eBox. Goed voor in totaal een 400-tal geïnteresseerden. Kon jij er niet bij zijn maar wil je toch graag weten hoe je je eBox kan activeren? Of wat de tips en tricks zijn? (Her)bekijk dan zeker en vast de opname. 👇

(🍪✅ Je moet de cookies aanvaarden om de filmpjes te kunnen zien.)